CRUX pioniersplek Dankbaar zijn we dat we op 5 mei voor de eerste keer Messy Church Outdoor konden houden! Het thema was schepping. Diersculpturen van zand, mensen van stoepkrijt, waterestafette, tekenen in het donker en natuurbingo lieten ons iets meer van Gods schepping in al z’n veelkleurigheid ontdekken. We mochten het scheppingsverhaal horen en ervan zingen. De viering op het strandje bracht alles bij elkaar!

 

 

Op 10 maart 2024 vond er in het gebouw Windkracht 5 te Rosmalen weer de Messy Church plaats.

Deze keer was het thema “Storm op het meer” (Markus 4:35-41).  Er waren allerlei leuke activiteiten rondom dit thema bedacht: Kinderen konden een boot maken en een tekening maken van een boot, varend in de storm. Er was boter, kaas en eieren met reddingsboeien en er was een quiz met vragen over boten en stormen, met als prijs een kano (koek). Ook was er leuke muziek, met als absolute hit “storm stiller”.

Dominee Stijf vertelde over de HEERE Jezus, hoe hij de storm stilde en dat Hij dat met alle stormen in ons leven kan doen! Er waren ongeveer 25 mensen aanwezig en een succesje dat niet onbekend mag blijven is dat iemand, die eerst een bezoekster was, nu is toegetreden tot de club vrijwilligers. Voorwaar een succes om dankbaar voor te zijn! De volgende bijeenkomst zal zijn op Deo volente 5 mei 2024. Kom je dan ook?